Kontakty
Kontakty
+420 604 700 836
 
info@vasenakupy.cz
 
 
Prodejna a sklad
 
U Třicátků 166, 687 65 Strání
 
Podpora na chatu
Doprava
Doprava
Doprava zdarma
od 2500 Kč
 
 
Cena dopravy
 
Česká pošta
75 Kč
 
Balíkovna
69 Kč
 
PPL
110 Kč
 
Slovensko
125 Kč
 
Vše o nákupu
Ceny
Česká koruna Euro
 
 
 
 
 
 
Potřebujete poradit?
Neváhejte nás kontaktovat
 
 
+420 604 700 836
 
 
 
chat
145000 kusů
145000 kusů
Odeslaných zásilek
 
 
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2500 Kč
 
 
18481
18481
Druhů zboží skladem
 
 
Expedice
Expedice
1 až 4 dny, dle skladovosti
 
 
 

Jak vybrat správný nosič?

Hlavní stránka
 
Blogy
 
 

Víte jak vybrat ten pravý nosič na jízdní kola ke svému automobilu .... Pokoušel jsem se přijít na to co nám trh nabízí a našel jsem tři způsoby převozu jízdních kol na automobilu.

 

Víte jak vybrat ten pravý nosič na jízdní kola ke svému automobilu ....

Pokoušel jsem se přijít na to co nám trh nabízí a našel jsem tři způsoby převozu jízdních kol na automobilu, které Vám zde trochu popíši.

Nosič jízdních kol na střechu automobilu ....

Jedná se asi o nejčastěji používaný nosič kol. Výhodou je poměrně nízká cena, kola jsou udržována poměrně v čistotě, nejsou špiněna vodou ze silnic.

Mezi hlavní nevýhody jistě patří zvýšení spotřeby vozu, nemluvě o jejich instalaci na střechu vozu, jelikož pokud vlastníte MPV nebo SUV, tak musíte vlastnit i štafle...

Nosič na tažné zařízení automobilu ....

Zde je velkou výhodou snadná dostupnost jízdních kol a téměr neměnná spotřeba vozu. Nevýhodou naopak prodloužení délky vozu, zhoršená viditelnost dozadu, při horším počasí se kola poměrně znečistí, horší přístup do kufru.

Přístup do kufru se dá ošetřit zakoupením nosiče kol s funkcí vyklopení, čímž jej po naložení vyklopíte směrem od automobilu, ale zase záleží na velikosti a typu pátých dveří automobilu, jelikož ne každý kufr půjde otevřít i po sklopení nosiče.

Zde bych radil osobně vyzkoušet u prodejce...

Nosič na zadní dveře automobilu ...

Výhody stejné jako u předchozího typu, nevýhodou je však téměř nulový přístup do kufru. Celkově dle bezpečnosti lze asi doporučit typ nosičů na tažné zařízení, které mají sice vyšší cenu, ale zároveň větší bezpečnost.

Vakuové nosiče jízdních kol na automobil ...

Tak ty jsou uplně poslední novinkou. Tyto nosiče mají rychlé uchycení za pomocí speciálních přísavek. Zajišťují kola proti odcizení, pasují skoro na každé osobní auto a dokonce i sportovní kousky automobilů. Podívejte se na stránky prvního prodejce v našem regionu s daným produktem.

Prodejce dvou posledních typů nosičů naleznete na stránkách zástupce daných značek na www.autonosice-saris.sk, který je schopen nosiče zasílat dokonce i do České republiky.

Je ovšem nutností brát ohled na možnosti a vlastnosti svého automobilu, jelikož někdy asi nedokážete připevnit na svůj automobil ten nosič na jízdní kola, který budete považovat za nejlepší.