Kontakty
Kontakty
+420 604 700 836
 
info@vasenakupy.cz
 
 
Prodejna a sklad
 
U Třicátků 166, 687 65 Strání
 
Podpora na chatu
Doprava
Doprava
Doprava zdarma
od 2500 Kč
 
 
Cena dopravy
 
Česká pošta
75 Kč
 
Balíkovna
69 Kč
 
PPL
110 Kč
 
Slovensko
125 Kč
 
Vše o nákupu
Ceny
Česká koruna Euro
 
 
 
 
 
 
Potřebujete poradit?
Neváhejte nás kontaktovat
 
 
+420 604 700 836
 
 
 
chat
145000 kusů
145000 kusů
Odeslaných zásilek
 
 
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2500 Kč
 
 
18506
18506
Druhů zboží skladem
 
 
Expedice
Expedice
1 až 4 dny, dle skladovosti
 
 
 

Přední cyklosedačky WeeRide SafeFront

Hlavní stránka
 
Blogy
 
 

Chcete jezdit na kole s dítětem a čekáte až bude dostatečně velké, aby mohlo mít cyklistickou přilbu a dostatečně pevné, aby mohl sedět na cyklosedačce?

 

Chcete jezdit na kole s dítětem a čekáte až bude dostatečně velké, aby mohlo mít cyklistickou přilbu a dostatečně pevné, aby mohl sedět na cyklosedačce?

Daný čas vám pomou zkrátit cyklosedačky WeeRide SafeFront a WeeRide SafeFront Deluxe určené pro montáž před cyklistu.

Cyklosedačky WeeRide potkáte po celé Evropě a do České a Slovenské republiky je začal dovážet jeden manželský pár, který prožil dlouhá léta v Anglii a tento produkt zde vyzkoušel.

Při používání těchto cyklosedaček je váha dítěte rozložena na střed kola, takže cyklista a dítě jsou na kole mnohem stabilnější. Dalším velkým kladem těchto sedaček je, že máte dítě neustále po kontrolou, což vám zadní sedačka neumožní.

Montáž sedačky na kolo je velmi jednoduchá, jelikož sedačka se přišroubuje na kovovou konzoli, kterou připevníte na tyč sedátka a rám kola v přední části pod řídítky.

Sedačky se dají pořídit ve dvou provedení, a to SafeFront a SafeFront Deluxe. Oba typy sedaček jsou prakticky stejné, rozdíl je pouze v barevném provedení, polstrováním sedačky, pultíku a pětibodových pásů, které je u provedení Deluxe masivnější.

Omezením těchto sedaček je pouze věková hranice od 1 do 4 let dítěte a nosnost do 15 kg uváděná výrobcem.

Tyto hodnoty uvádí výrobce, ale zase praxe je jiná a dle zkušeností některých uživatelů daných cyklosedaček, jezdí na výlety s dětmi již od 8 měsíců věku.

Alespoň se to dočtete v článcích a hodnoceních uživatelů těchto cyklosedaček napříč internetem. Koncepce sedačky to umožňuje a možné to asi je, záleží vždy na vyspělosti dítěte, jelikož je zde možné, že bude na sedačce s vámi jezdit i pětileté dítě, pokud teda nebude mít více než 15 kg a nebude nadprůměrně vysoké.

Sedačky WeeRide působí malým dojmem, ale opak je pravdou. Jejich velikost se nedá ovšem rovnat se sedačkami určenými pro montáž na zadní část kola, ale účelem těchto sedaček není nahradit zadní cyklosedačky, ale umožnit milovníkům kol výlety se svými dětmi již od útlého věku.

Spoustu cyklistů si asi položí otázku týkající se nasedání a sesedání z kola s touto sedačkou, ale vzhledem posunutému těžišti sedačky na střed kola a použití brzdy vám nebude hrozit náhlé naklopení kola.

Co je důležité při používání cyklosedaček?

Vždy je důležité, abyste dítě do cyklosedačky připoutali bezpečnostními pásy, které jsou zde pětibodové a nožičky řemínky ke skořepině sedačky. Připoutání je velmi rychlé.

Nikdy nesmíte rovněž zapomenout na cyklistickou helmu pro vaše dítě.

Cyklosedačky WeerRide naleznete rovněž na stránkách našeho internetového obchodu.

Budeme rádi, když nám zde napíšete zkušenosti s cyklosedačkami všech typů.