Kontakty
Kontakty
+420 604 700 836
 
info@vasenakupy.cz
 
 
Prodejna a sklad
 
U Třicátků 166, 687 65 Strání
 
Podpora na chatu
Doprava
Doprava
Doprava zdarma
od 2500 Kč
 
 
Cena dopravy
 
Česká pošta
85 Kč
 
Balíkovna
69 Kč
 
PPL
110 Kč
 
Slovensko
125 Kč
 
Vše o nákupu
Ceny
Česká koruna Euro
 
 
 
 
 
 
Potřebujete poradit?
Neváhejte nás kontaktovat
 
 
+420 604 700 836
 
 
 
chat
145000 kusů
145000 kusů
Odeslaných zásilek
 
 
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2500 Kč
 
 
18016
18016
Druhů zboží skladem
 
 
Expedice
Expedice
1 až 4 dny, dle skladovosti
 
 
 

Valentýn a dárky

Hlavní stránka
 
Blogy
 
 

Valentýn za rohem a vy ještě nemáte dárek pro svou drahou polovičku? Nezoufejte u nás najdete mnoho různých a krásných dárků pro všechny zamilované.

 

Valentýn za rohem a vy ještě nemáte dárek pro svou drahou polovičku? Nezoufejte u nás najdete mnoho různých a krásných dárků pro všechny zamilované.

Dárky pro ženy

Která, že by nemilovala perly, a navíc ještě v původní lastuře, kterou si může sama otevřít a zažít ten pravý moment překvapení. Zajímavostí je, že perly mají různé barvy a tvary a také žádné z nich nejsou stejné. Každá je jednoduše originál, tak jako žena, která bude perlu nosit.

Nejvíce romantické dárky jsou vždy nějaká gesta. A co může být více romantičtější než nechat po své lásce pojmenovat hvězdu? V balíčku jsou konkrétní souřadnice hvězdy, podle kterých můžete pak hvězdu najít na obloze. Proto můžete předání dárku spojit s romantickou procházkou.

Valentýn můžete strávit také v klidu a pohodlí vašeho domova, stačí navodit romantickou atmosféru zapálit svíčky, posypat postel okvětními lístky růží a nabídnout své partnerce, že ji uděláte čokoládovou masáž, sada obsahuje všechno, co budete potřebovat. Najdete zde, kakaové máslo, stojan na čajovou svíčku, dvě svíčky s čokoládovou vůní, šest vonných tyčinek, držák na tyčinky a plastovou stěrku.

Pokud se rozhodnete pro romantické okvětní lístky nemusí to nutně znamenat, že vykoupíte květinářství, na našem e-shopu si je můžete pořídit již v sadě po 600ks i s mýdlovými květy, které můžete vložit do vany a prožít tak ideální romantický večer.

Dárky pro muže

Pokud chcete na Valentýna svého miláčka překvapit určitě si pořiďte saténovou mašli, která je určena pro ženy s výškou 165 až 179 cm. Budete pro partnera nejlepší dárek, jaký si kdy mohl přát, výhodou je, že se mašle dá rozbalit na jeden tah.

Pokud je váš partner milovníkem kávy a bez horkého černého nápoje si nedokáže představit den, tak je právě kvalitní káva perfektní dárek přímo pro něj. Nabízíme velmi kvalitní kávy s různých koutů světa, jako je Indie, Jamajka nebo třeba Brazílie. Tyto kávy jsou praženy na stupni Full city v České republice, proto vám můžeme zaručit zcela čerstvou kávu.

Je váš partner blázen do elektroniky a zejména do počítačů? Často si k němu bere pivo nebo pití? Potom by se mu mohla líbit vychytávka v podobě USB ledničky. Tato lednička udrží nápoj studený po dobu práce na počítači. Ihned po zapojení do počítače vychladí prostor v ledničce na 8°C. Ideální pomůcka pro lidi co pracují dlouhé hodiny na počítači nebo ho využívají třeba k hraní počítačových her.

Všechny tyto dárky a mnohem víc najdete na našem e-shopu.